CAMBRO Príbeh

Keď William a Argyle Campbell prvýkrát otvorili dvere Cambro továrne v roku 1951, ich cieľom bolo vyrábať kvalitné podnosy pre nemocničné zariadenia. Názov Camtray ich zaviazal k výrobe najvyššej kvality. Dnes sa už Cambro výrobky nachádzajú v prevádzkach po celom svete a nie len v tých nemocničných. Cambro naďalej napreduje cestou najvýznamnejších výrobcov pre gastronómiu.

Od roku 1951 má továreň za sebou množstvo zmien vrátane veľkej expanzie výrobkov do celého sveta, nových metód výroby a distribúcie a postupov pri šetrení životného prostredia pri výrobe. Z jedinej továrne v Kalifornii sa výroba rozrástla o ďalšie továrne či kancelárie v Spojených štátoch, Európe a stredovýchodnej Ázii. Pôvodné vedenie výroby bratov Campbellovcov sa však nezmenilo, práve naopak, kvalita výrobkov narástla dvojnásobne. V súčasnosti je firma vedená Williamovým synom Argylom a Cambro naďalej ostáva jednotkou v spokojnosti zákazníkov. Od hotelov po nemocničný catering, od reštaurácií po školské zariadenia, Cambro ponúka porozumenie svojim zákazníkom, a preto vyrába výrobky šité na mieru v rôznych odvetviach servírovania, prípravy a výdaja jedál. Cambro sa hrdí stálymi klientmi, deťmi a vnúčatami prvotných klientov, ktorí so spoločnosťou začali spolupracovať v jej začiatkoch.

Cambro naďalej vytvára novinky vo svojich produktoch a investuje do rozširovania dostupnosti svojich produktov po celom svete. Spoločnosť neustále zvyšuje kvality svojich produktov, a to aj napriek rastúcim nákladom na prepravu a nákup surovín, na zvyšujúcu sa environmentálnu zodpovednosť voči životnému prostrediu a aj napriek vysokému dopytu zákazníkov a požiadavkám presnosti, ktoré spoločnosť plní zodpovedne.

Z jediného produktu, podnosov Camtray spred 60 rokov, spoločnosť vyprodukovala tisíce ďalších, ako napríklad ďalšie mnohé typy podnosov, stolový servis, produkty určené na skladovanie jedál a nápojov a produkty pre transport potravín či servis pre zdravotné a školské zariadenia.

Budúcnosť Cambra bude veľmi pestrá. Prichádzajú stále ďalšie nové produkty a metódy výroby, výrobcovia šetria  čas aj peniaze zákazníkom, zvyšujú im predaj, zmenšujú prácu personálu, ktorý s výrobkami Cambro manipuluje v zákulisí svojej prevádzky a zlepšuje svoje služby. Cambro bolo a je naďalej lídrom  v servírovaní jedál v gastronomických prevádzkach.